VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel Aardrijkskunde vwo, havo, vmbo

Doe jij eindexamen Aardrijkskunde? Bereid je optimaal voor op dit examen met de Examenbundel Aardrijkskunde voor vmbo, havo en vwo. Met de examenbundel aardrijkskunde kan je alle onderwerpen die op het examen aan bod komen oefenen met oefenopgaven. Hierdoor leer je precies hetgeen je op het examen aardrijkskunde moet weten en kunnen. Met de examenopgaven van vorig jaar weet je precies hoe de examenopgaven er altijd uit zien. Daarnaast kan je oefenexamens maken waardoor je nog beter bent voorbereid op het examen aardrijkskunde. Daarom is een Examenbundel aardrijkskunde kopen belangrijk voor iedere eindexamenkandidaat met het vak aardrijkskunde. Bestel jouw Examenbundel aardrijkskunde vmbo of Examenbundel havo aardrijkskunde direct. Voor de vwo'ers is er de vwo Examenbundel aardrijkskunde voor een optimale voorbereiding op jouw examen.

Nieuwe examenbundels 2021 verschenen

Examenbundels 2020-2021 zijn beschikbaar voor het nieuwe schooljaar, wat opnieuw grotendeels verstoord wordt door lockdowns wegens de corona-maatregelen. Met de examenbundels 2021 kan je ondanks weinig lesuren, thuisonderwijs jezelf zo optimaal mogelijk voorbereiden op de eindexamens 2021, aangezien deze naar alle waarschijnlijkheid dit jaar wel door zullen gaan. Maar omdat je, ondanks dat examenklassen les krijgen, op school niet optimaal klaargestoomd wordt voor het examen moet je thuis verder oefenen. De Examenbundel boeken zijn hier uitermate geschikt voor. Om je lessen te vervangen of om gewoon extra te oefenen voor moeilijke schoolvakken. Bestel de examenbundels 2021 online en begin aan een optimale voorbereiding op je eindexamen ondanks de corona-maatregelen.

Zelfstudie met Examenbundels vanwege Corona-virus

Hoe bereid je jezelf voor op de eindexamens 2020 als scholen gesloten worden? De pandemie van het SARS-CoV-2, beter bekend als het Corona-virus, houdt de hele wereld in zijn greep. De gevolgen zijn voor iedereen merkbaar en ontwrichten de maatschappij. In verschillende landen worden scholen en universiteiten gesloten of is er een volledige lockdown van kracht. Tegelijkertijd naderen de eindexamens, een spannende tijd. Het virus en de maatregelen brengen de examens en de voorbereiding ervan in gevaar. Het is hierdoor nog extra belangrijk om jezelf thuis goed voor te bereiden op de eindexamens. Geen paniek! Hoe je dat het beste kunt doen vertellen we je hier. Bijvoorbeeld door het gebruik van Examenbundels 2020.

Examenbundel scheikunde voor vwo en havo

Scheikunde is voor veel scholieren het lastigste eindexamenvak. De scheikunde schoolexamens zijn lastig en iedereen vreest voor een moeilijk eindexamen scheikunde. De mol berekeningen, biochemie, moleculen, het periodiek systeem van elementen en de uiteenlopende onderwerpen waar je kennis van moet hebben maken dit examenvak een grote uitdaging. Om te voorkomen dat je een onvoldoende haalt voor het eindexamen scheikunde is oefenen van scheikunde examenopgaven belangrijk. De Examenbundel scheikunde voor havo of vwo is hier bij uitstek geschikt voor. Je leert en alle examenonderwerpen te begrijpen door te oefenen met examenopgaven. Daarnaast biedt de Samengevat Scheikunde extra hulp bij het leren van de theorie voor het scheikunde eindexamen.

Samenvattingen eindexamen 2019

Ben je op zoek naar een samenvatting voor het eindexamen? Dat komt goed uit, wij hebben immers samenvattingen voor alle eindexamenvakken voor het eindexamen 2019. Hierin lees je alle theorie, maar dan samengevat. Hierdoor lees je geen lange teksten met onnodige informatie. Deze manier van voorbereiden voor het examen is efficiënt en bespaart jou een hoop kostbare tijd. Je hebt het als eindexamenkandidaat immers druk genoeg met de voorbereiding van al je eindexamens. Een goede eindexamen samenvatting voor vmbo, havo of vwo helpt jou snel en goed op weg naar een geslaagd eindexamen. Kies jouw examen samenvatting direct uit ons ruime aanbod examen samenvattingen voor het vmbo, havo en vwo eindexamen.

Samengevat rekenen voor vmbo, havo en vwo

De rekentoets voor vmbo, havo en vwo is voor veel scholieren lastig. Om te voorkomen dat de rekentoets een struikelblok voor je wordt is goed voorbereiden op de rekentoets van groot belang. Voorbereiden op de rekentoets kan op vele manieren. Veel scholen hebben een online module aangeschaft waarmee je kunt oefenen. Echter, de Samengevat rekenen vmbo of Samengevat rekenen vwo werken anders en zijn voor veel scholieren nog handiger. Je krijgt niet alleen de theorie op een korte en bondige manier uitgelegd, maar kunt ook alle onderwerpen oefenen. De Samengevat rekenen is zeer overzichtelijk en omvat precies wat jij moet weten en moet kunnen voor de rekentoets. Hiermee vormt de Samengevat rekenen de perfecte voorbereiding en vergroot jouw kans van slagen voor de rekentoets.

Examenbundel Wiskunde A, B en C voor vwo, havo en vmbo

De beste voorbereiding voor het eindexamen wiskunde is het oefenen van examenopgaven. En dat is precies waar de wiskunde Examenbundel voor is gemaakt. Oefen alle verschillende wiskunde onderwerpen met de Examenbundel wiskunde, welke voor alle niveau's beschikbaar is. Bijvoorbeeld de vmbo Examenbundel wiskunde. En voor havo en vwo zijn er Examenbundels wiskunde A en Wiskunde B examenbundels. Oefenen met een wiskunde Examenbundel is de beste voorbereiding voor het wiskunde eindexamen.

Examenbundel Economie voor vmbo, havo en vwo

Voor alle vmbo/mavo, havo en vwo scholieren die eindexamen Economie moeten doen is er een Examenbundel Economie. Hiermee kan je opgaven oefenen en jezelf op deze manier perfect voorbereiden op het examen Economie. Met uitwerkingen van de antwoorden leer je precies hoe je tot het antwoord moet komen. De Examenbundel economie is samen met de Samengevat Economie een ideale combinatie voor een geslaagd eindexamen Economie.

Examenbundel Biologie voor vmbo, havo en vwo

Doe jij eindexamen biologie? Voor een goede voorbereiding van dit eindexamen is een Examenbundel biologie te koop. Hierin worden alle mogelijke examenonderwerpen besproken en kan je per onderwerp oefenopgaven maken. Daarnaast kan je oude biologie examens oefenen. Je leert precies wat je voor het eindexamen biologie moet kunnen omdat de examenopgaven erg lijken op wat jij tijdens jouw eindexamen biologie kunt verwachten. Bovendien staat er uitleg bij de antwoorden, waardoor je de antwoorden op oefenvragen beter begrijpt en kunt leren van je fouten. Bestel de Biologie Examenbundel voor vwo, havo of vmbo voor een goed cijfer voor het eindexamen Biologie!

Rooster eindexamens 2019

Ben jij deelnemer van het eindexamen 2019? Dan wil jij natuurlijk precies weten hoe jouw examenrooster eruit gaat zien tijdens de eindexamens 2019. In het rooster examen 2019 vind je wanneer ieder examenvak per niveau zal plaatsvinden, waardoor je jouw eigen planning voor de eindexamens kunt maken. Het eerste tijdvak van de centrale examens van de eindexamens 2018-2019 zal plaatsvinden van donderdag 9 mei 2019 tot en met 24 mei 2019 (kalenderweken 19-21). Vlak daarvoor is de meivakantie gepland van 27 april tot en met 5 mei 2019. Deze tijd kan je goed gebruiken om jezelf optimaal voor te bereiden op de eindexamens 2019!

Begin het schooljaar goed met Examenbundels

Begin het nieuwe schooljaar goed met de nieuwe examenbundels 2018-2019. Hiermee bereid je jezelf perfect voor op een geslaagd eindexamenjaar. Want dit schooljaar moet jouw schooljaar worden. Dus je gaat het dit jaar goed aanpakken: een goede voorbereiding op school, maar ook thuis om uiteindelijk de examens goed af te leggen en je diploma te behalen. Als je dit goed wilt aanpakken kan iedereen jou aanbevelen om Examenbundels 2018-2019 te kopen voor al jouw examenvakken.

Hoe overleef ik de eindexamens 2018?

De eindexamens 2018 komen er weer bijna aan. Het is dus de hoogste tijd om aandacht te besteden aan hoe je deze belangrijke periode doorkomt. Ook hierbij is een goede voorbereiding onmisbaar. Dit geldt niet alleen voor het voorbereiden op jouw examenvakken, maar een goede voorbereiding op wat er komen gaat en weten hoe de examens in elkaar steken is ongelofelijk belangrijk om optimaal te kunnen presteren. Hier geven wij jou enkele tips om de eindexamens 20118 te overleven.

Korting op Examenbundels en Samengevat

Stapelkorting tot wel 15% op jouw Examenbundels en Samengevat boeken. Goed voorbereid zijn op je eindexamens was nog nooit zo goedkoop! Je krijgt namelijk een mooie korting op de Examenbundels en Samengevat boeken die je koopt voor jouw eindexamen 2018. Bij aankoop van 1 Examenbundel ontvang je 5% korting, bij aanschaf van 2 boeken 10% korting en bij 3 of meer examenbundels maar liefst 15% korting op alle Examenbundels en Samengevat boeken. Bestel dus direct meerdere examenbundels voor jouw examenvakken voor een extra lage prijs via onze webshop en bereid jezelf optimaal voor op het eindexamen 2018.

Het nut van Examenbundels

Doe je dit jaar eindexamen en wil je weten wat het nut van examenbundels is? Waarschijnlijk gebruik je examenbundels op school. Misschien heb je van een medescholier aanbevolen gekregen om ook examenbundels te gebruiken. Examenbundels zijn nuttig om te gebruiken bij de voorbereiding van de eindexamens. Voor alle examenvakken zijn examenbundels te koop. Zowel voor vmbo examenvakken, havo eindexamens en vwo examens. Examenbundels bevatten oefenopgaven met antwoorden en volledige uitwerking van de opdrachten. Door deze oefenopgaven te maken weet je precies welke opdrachten je op het eindexamen kunt verwachten. Bestel examenbundels voor jouw examenvakken en wees goed voorbereid om te slagen voor het examen!

Eindexamen antwoorden

Benieuwd naar de eindexamen antwoorden? Je kunt je eindexamen nakijken met de antwoorden eindexamens vwo, antwoorden eindexamens havo en de antwoorden eindexamens vmbo. Van alle eindexamenvakken zijn de antwoorden openbaar beschikbaar in de correctievoorschriften eindexamens. Dit kan je doen voor zowel het nakijken van je eindexamen 2018 als het nakijken van eindexamen oefenopgaven van eindexamens van de afgelopen jaren.

Rekentoets eindexamen

De rekentoets is berucht. Veel scholieren behalen de moeilijke rekentoets niet, ondanks extra rekenlessen op school. Er is veel ophef geweest over de rekentoets. Moet deze verplicht worden? Telt de rekentoets mee voor het examen? Moet je de rekentoets halen om te slagen voor het eindexamen? Wij leggen jou alles uit over de rekentoets en geven je tips hoe je een hoger cijfer kunt halen op de rekentoets, door middel van de Samengevat Rekenen 2F voor vmbo en Samengevat Rekenen 3F voor havo/vwo. Leer goed rekenen en haal de rekentoets met de Samengevat rekenen!