VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Het nut van Examenbundels

Doe je dit jaar eindexamen en wil je weten wat het nut van examenbundels is? Waarschijnlijk gebruik je examenbundels op school. Misschien heb je van een medescholier aanbevolen gekregen om ook examenbundels te gebruiken. Examenbundels zijn nuttig om te gebruiken bij de voorbereiding van de eindexamens. Voor alle examenvakken zijn examenbundels te koop. Zowel voor vmbo examenvakken, havo eindexamens en vwo examens. Examenbundels bevatten oefenopgaven met antwoorden en volledige uitwerking van de opdrachten. Door deze oefenopgaven te maken weet je precies welke opdrachten je op het eindexamen kunt verwachten. Bestel examenbundels voor jouw examenvakken en wees goed voorbereid om te slagen voor het examen!

Leren voor eindexamens

Vraag jij je ook af hoe je jezelf moet voorbereiden op de eindexamens? Hoe bereid je nou alles voor wat je de afgelopen jaren hebt moeten leren? De eindexamens gaan immers over alle studiestof en schoolboeken. Aangezien je zo veel moet leren voor de examens is het logisch dat je niet weet waar je moet beginnen. De examenbundels helpen jou hierbij. Je kunt de schoolboeken dus weg doen en je volledig richten op de inhoud van examenbundels en samengevat boeken. Deze bereiden jou precies voor op het examen. In deze boeken komt alleen datgene aan bod wat je echt moet weten voor het examen.

Examenbundels nuttig bij voorbereiding examens

Door het maken van de oefenopgaven begrijp je en ken je de type opgaven die je ook op het eindexamen kunt verwachten. Alle examenonderwerpen komen in de examenbundels aan bod. De opgaven zijn afkomstig uit oude examens. Maar in tegenstelling tot het maken van oude eindexamens van internet, staat in de examenbundels een duidelijke uitleg en volledige stap-voor-stap uitleg van de examenopgaven.

Handige vmbo examenbundels

Welke examenbundels moet je kopen voor jouw eindexamens vmbo 2018? Wij geven graag advies over de handigste examenbundels voor jouw vmbo examens. De vmbo examenbundels zijn beschikbaar voor alle examenvakken mavo. Koop in ieder geval examenbundels voor de vakken die jij lastig vindt. De examenbundels vmbo Nederlands en examenbundel wiskunde vmbo zijn in ieder geval aan te bevelen voor iedere vmbo eindexamenkandidaat. Daarnaast is de examenbundel vmbo economie een absolute must voor iedere vmbo'er met het examenvak economie. Doe je eindexamen in NaSk? Dan is er voor jou de vmbo examenbundel NaSk. Bestel alle examenbundels voor jouw vmbo eindexamenvakken.

Nuttige havo examenbundels

Voor alle havisten die eindexamen doen in 2018 zijn er weer nuttige examenbundels te koop. Voor iedereen die havo examen Nederlands 2018 doet is de havo examenbundel Nederlands een belangrijke aankoop. Hetzelfde geldt voor de Examenbundel Engels havo. Ook de verschillende examenbundels havo wiskunde A of B zijn aan te raden. Maar naast de algemene examenbundels zijn er examenbundels havo te koop voor alle profielvakken zoals o.a. havo Economie, geschiedenis, natuurkunde, biologie en scheikunde. Koop dus ook voor deze en alle andere havo examenvakken een havo examenbundel 2017-2018.

Belangrijke examenbundels vwo

Voor vwo eindexamenkandidaten in 2018 zijn er belangrijke examenbundels 2017-2018 beschikbaar. Examenbundels vwo zijn er niet alleen voor alle talen, maar ook wiskunde, alle algemene examenvakken en alle profielvakken. Ongeacht welk vwo profiel je hebt gekozen en in welke vakken je examen doet, er zijn altijd vwo examenbundels te koop. Hierdoor kan je jezelf goed voorbereiden op alle examens met behulp van deze vwo examenbundels 2017-2018.