VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel Economie voor vmbo, havo en vwo

Voor alle vmbo/mavo, havo en vwo scholieren die eindexamen Economie moeten doen is er een Examenbundel Economie. Hiermee kan je opgaven oefenen en jezelf op deze manier perfect voorbereiden op het examen Economie. Met uitwerkingen van de antwoorden leer je precies hoe je tot het antwoord moet komen. De Examenbundel economie is samen met de Samengevat Economie een ideale combinatie voor een geslaagd eindexamen Economie.

Examenbundel Economie vmbo/mavo

Doe jij vmbo eindexamen Economie? Dit belangrijke examenvak is voor veel scholieren lastig, waardoor een goede voorbereiding nodig is om een goed cijfer te halen. Zeker als je niet precies weet hoe je je goed moet voorbereiden op dit examen dan is een Examenbundel economie absoluut onmisbaar. Hiermee oefen je alle economie onderwerpen en zo weet je welke opgaven je kunt verwachten tijdens het eindexamen. Koop jouw examenbundel Economie mavo en begin met oefenen.

Economie examenbundel havo

Als je een havo-profiel met het vak economie hebt gekozen moet je dit examenvak goed voorbereiden. Veel verschillende onderwerpen met zowel rekenopgaven en veel theorie maakt goed oefenen onmisbaar. Een Examenbundel economie kan hierbij van grote waarde zijn voor iedere havo-scholier die examen economie doet. De Examenbundel is opgedeeld in onderwerpen zoals vaardigheden, onderhandelen, groei, welvaart en het concept markt. De oefeningen zijn een exacte afspiegeling van de examenopgaven die jij op jouw eindexamen Economie zult krijgen. Hierdoor is de havo Examenbundel economie een absolute al jarenlang van grote waarde gebleken voor havo scholieren. Bestel net als hen ook de Examenbundel havo Economie en begin met een goede voorbereiding!

Examenbundel vwo Economie

Het eindexamen Economie is altijd lastig door de vele verschillende onderwerpen die je moet kennen en de vaardigheden die je moet beheersen. De vwo Examenbundel economie kan jou helpen bij de voorbereiding op dit examen. Allereerst is er een oriëntatietoets Economie waarbij je kunt kijken wat je al weet. Vervolgens komen alle verschillende onderwerpen van het examen aan bod middels oefenopgaven. Daarnaast kan je meerdere oefenexamens maken om te kijken hoe goed je bent voorbereid op het examen. Zeker in combinatie met de Samengevat Economie vwo zorg je voor een perfecte voorbereiding op het eindexamen. Bestel de Economie Examenbundel vwo en garandeer jezelf van een succes op het eindexamen economie.

Samengevat Economie

Naast de Examenbundels Economie zijn er ook Economie Samengevat boeken te verkrijgen voor vmbo, havo en vwo. Hierin staat alle theorie die je moet kennen voor het eindexamen Economie. Samengevat boeken zijn zeker handig voor vakken zoals Economie waar je veel theorie moet leren. Alle onderwerpen worden duidelijk uitgelegd met handige voorbeelden, waardoor de kans dat je het begrijpt wordt vergroot. De ideale combinatie voor een geslaagd eindexamen Economie bestaat dus uit een Examenbundel Economie samen met de Samengevat Economie!