VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Nieuwe examenbundels 2021 verschenen

Examenbundels 2020-2021 zijn beschikbaar voor het nieuwe schooljaar, wat opnieuw grotendeels verstoord wordt door lockdowns wegens de corona-maatregelen. Met de examenbundels 2021 kan je ondanks weinig lesuren, thuisonderwijs jezelf zo optimaal mogelijk voorbereiden op de eindexamens 2021, aangezien deze naar alle waarschijnlijkheid dit jaar wel door zullen gaan. Maar omdat je, ondanks dat examenklassen les krijgen, op school niet optimaal klaargestoomd wordt voor het examen moet je thuis verder oefenen. De Examenbundel boeken zijn hier uitermate geschikt voor. Om je lessen te vervangen of om gewoon extra te oefenen voor moeilijke schoolvakken. Bestel de examenbundels 2021 online en begin aan een optimale voorbereiding op je eindexamen ondanks de corona-maatregelen.

Examenbundels 2021

Examenbundels voor het eindexamen 2020-2021 zijn een absolute must voor iedere examenleerling die zich extra goed wil voorbereiden op de eindexamens van vmbo/havo/vwo en in een keer wil slagen. Maak de oefenopgaven per onderwerp om erachter te komen welke dingen je nog moet leren. En door te oefenen met oefenexamens weet je precies wat je kan verwachten op je eindexamen. In combinatie met een Samengevat boek zijn de Examenbundels een allesomvattende examentraining. De Examenbundels 2021 zijn up-to-date, waardoor je precies leert wat je voor het examen moet kennen en kunnen. Er zijn VMBO Examenbundels 2021, maar ook Examenbundels HAVO 2021 en VWO Examenbundels 2020-2021 voor al jouw examenvakken. Bestel Examenbundels 2020-2021 en neem het heft in handen voor een goede voorbereiding en vergroot jouw kans om te slagen voor het eindexamen 2020-2021.

Samengevat 2021

Ook voor het eindexamen 2021 zijn er weer Samengevat boeken beschikbaar. En dit jaar zijn deze nuttiger dan ooit. De lesstof wordt per examenvak en onderwerp duidelijk uitgelegd, wat handig is bij een gebrek aan les op school. De Samengevat boeken vervangen je docent. Door de theorie hierin te lezen bereid je exact hetgeen voor wat op je examen aan bod kan komen. Met handige voorbeelden en illustraties wordt de theorie nog begrijpelijker. Met de aanschaf van een Examenbundel en Samengevat heb je de perfecte voorbereiding op je eindexamen in handen. Bestel Samengevat 2021 boeken voor al jouw examenvakken online via onze site en vergroot je kans van slagen.