VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel scheikunde voor vwo en havo

Scheikunde is voor veel scholieren het lastigste eindexamenvak. De scheikunde schoolexamens zijn lastig en iedereen vreest voor een moeilijk eindexamen scheikunde. De mol berekeningen, biochemie, moleculen, het periodiek systeem van elementen en de uiteenlopende onderwerpen waar je kennis van moet hebben maken dit examenvak een grote uitdaging. Om te voorkomen dat je een onvoldoende haalt voor het eindexamen scheikunde is oefenen van scheikunde examenopgaven belangrijk. De Examenbundel scheikunde voor havo of vwo is hier bij uitstek geschikt voor. Je leert en alle examenonderwerpen te begrijpen door te oefenen met examenopgaven. Daarnaast biedt de Samengevat Scheikunde extra hulp bij het leren van de theorie voor het scheikunde eindexamen.

Boeken:

Examenbundel scheikunde havo

De Examenbundel Scheikunde havo helpt iedere havo eindexamenkandidaat met de voorbereiding voor dit lastige eindexamen. Het eindexamen Scheikunde toets niet alleen feitenkennis, maar ook veel vaardigheden en het toetsen van kennis. Hiervoor is het belangrijk om veel te oefenen met examenopgaven. Met de havo Examenbundel Scheikunde kan je precies dat doen: oefenen per examenonderwerp door het maken van oefenopgaven en het maken van een oefenexamen. Hierdoor bereid je jezelf voor op precies datgene wat je moet kunnen voor het eindexamen Scheikunde. Voor veel scholieren is het examen Scheikunde een van de spannendste examens. Met een goede voorbereiding middels een examenbundel Scheikunde vergroot je jouw kans om te slagen.

Samengevat scheikunde havo

De compacte en duidelijke samenvatting van alle scheikunde onderwerpen in de havo Samengevat Scheikunde helpt bij het leren voor het havo eindexamen. Daarnaast kan je de Samengevat scheikunde havo ook goed gebruiken voor de schoolexamens, aangezien alle onderwerpen aan bod komen. Met een korte en duidelijke uitleg met nuttige voorbeelden begrijpen veel scholieren de leerstof beter na het lezen van de Samengevat scheikunde. Door de andere manier van uitleggen dan in jouw scheikunde schoolboek bestaat de kans dat je eindelijk alle onderwerpen snapt. Het leren met een Samengevat maakt jouw voorbereiding voor het eindexamen Scheikunde bovendien veel efficiënter. Je hoeft zelf geen samenvatting te maken en ook niet alle overbodige informatie uit de schoolboeken te lezen. Hierdoor is de Scheikunde Samengevat havo voor iedereen een grote aanrader, zeker als je moeite hebt met het eindexamenvak Scheikunde.

Scheikunde examenbundel vwo

De vwo Examenbundel Scheikunde is een absolute aanrader voor iedere vwo scholier die eindexamen Scheikunde doet. Dit lastige examenvak vergt veel oefening. De Examenbundel Scheikunde is precies daarvoor gemaakt: het bevat oefenopgaven per examenonderwerp, waardoor je alle onderwerpen beter leert te begrijpen. Je oefent met examenopgaven, waardoor je precies weet wat voor soort examenopgaven je op het eindexamen kunt verwachten. Tevens kan je oefenexamens maken, waardoor je nog beter voorbereidt bent voor het vwo examen scheikunde. De oefenopgaven zijn bovendien voorzien van uitleg en zorgen ervoor dat je weet hoe je tot het antwoord moet komen. Dit zorgt voor meer inzicht in de opgaven en de oplossing ervan.

Scheikunde samengevat vwo

Het Scheikunde vwo examen omvat veel verschillende examenonderwerpen die je moet beheersen. Naast de vele vaardigheden en rekenopgaven is er ook feitenkennis vereist. De Samengevat Scheikunde vwo voorziet hierin en helpt jou met het leren van alle examenonderwerpen. Alles staat kort en bondig samengevat en op een eenvoudige manier uitgelegd. De praktische voorbeelden en illustraties geven meer inzicht en zijn nuttig voor het maken van examenopgaven. Naast het feit dat veel studiestof een stuk inzichtelijker gemaakt wordt in de Samengevat in vergelijking met jouw schoolboeken is het ook zeer efficiënt om gebruik te maken van de Samengevat vwo Scheikunde. Je hoeft immers zelf geen samenvatting meer te maken en geen gebruik te maken van je schoolboeken, waar langere teksten en voor het examen overbodige informatie in staat. Aangezien je al genoeg lastige eindexamenvakken hebt waar je veel voorbereidingstijd in moet steken bieden de Samengevat boeken een nuttige oplossing. Mocht je nog vwo schoolexamens Scheikunde hebben dan kan je de Samengevat scheikunde hier natuurlijk ook goed voor gebruiken. Kortom, de vwo Scheikunde Samengevat is een absolute must voor iedere vwo scholier die Scheikunde een lastig vak vindt en zich op een gedegen en effectieve manier wil voorbereiden op het eindexamen Scheikunde.