VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Samenvattingen eindexamen 2019

Ben je op zoek naar een samenvatting voor het eindexamen? Dat komt goed uit, wij hebben immers samenvattingen voor alle eindexamenvakken voor het eindexamen 2019. Hierin lees je alle theorie, maar dan samengevat. Hierdoor lees je geen lange teksten met onnodige informatie. Deze manier van voorbereiden voor het examen is efficiënt en bespaart jou een hoop kostbare tijd. Je hebt het als eindexamenkandidaat immers druk genoeg met de voorbereiding van al je eindexamens. Een goede eindexamen samenvatting voor vmbo, havo of vwo helpt jou snel en goed op weg naar een geslaagd eindexamen. Kies jouw examen samenvatting direct uit ons ruime aanbod examen samenvattingen voor het vmbo, havo en vwo eindexamen.

Samenvattingen VMBO eindexamen


Samenvattingen HAVO eindexamen


Samenvattingen VWO eindexamen


Samenvatting voor het eindexamen

Een goede examensamenvatting is van grote waarde. Als alle informatie goed beknopt is samengevat en alle examenstof duidelijk uitlegt heb je hier veel aan bij het leren voor het eindexamen. Je kunt de informatie meerdere keren herhalen omdat de hoeveelheid tekst beperkt is, in tegenstelling tot de schoolboeken. Verder is het handig dat onderwerpen op een eenvoudige manier worden uitgelegd, waardoor de kans bestaat dat je zelfs de lastige onderwerpen eindelijk begrijpt. De eindexamen samenvattingen 2019 zijn speciaal gemaakt om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het eindexamen en bevatten geen overbodige informatie. Met de examenopgaven in gedachte wordt je hier specifiek op voorbereid. Examen samenvattingen zorgen voor een goede leercurve bij de voorbereiding op de eindexamens 2019. Hierdoor vergroot jouw kans van slagen!

ExamenOverzicht samenvatting eindexamens

Speciaal voor alle examenvakken voor het vmbo, havo en vwo eindexamen 2019 zijn samenvattingen gemaakt door ExamenOverzicht. Deze kan jij gebruiken in de voorbereiding van jouw eindexamen. Het scheelt jou samenvattingen maken van alle schoolboeken en daarnaast bevat het een duidelijke uitleg, waardoor jij zelf alle lastige examenonderwerpen begrijpt. Bestel ExamenOverzicht samenvattingen voor alle schoolvakken waar jij dit jaar eindexamen in doet en begin goed aan de voorbereidingen voor het examen 2019.

ExamenOverzicht oefenboek eindexamens

Naast het leren van de theorie uit de examen samenvatting 2019 moet je ook examenopgaven oefenen. Door oefenopgaven uit oude examens te maken leer je precies wat jij op het eindexamen 2019 moet kunnen. De type opdrachten zijn immers vaak hetzelfde, aangezien ze op dezelfde theorie en verwachte vaardigheden zijn gebaseerd. Met een ExamenOverzicht oefenboek kan je jouw voorbereiding verbeteren met het maken van oefenopgaven. De ExamenOverzicht oefenboeken zijn te koop voor vmbo, havo en vwo eindexamens 2019 en beschikbaar voor verschillende eindexamen vakken.