VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Samengevat rekenen voor vmbo, havo en vwo

De rekentoets voor vmbo, havo en vwo is voor veel scholieren lastig. Om te voorkomen dat de rekentoets een struikelblok voor je wordt is goed voorbereiden op de rekentoets van groot belang. Voorbereiden op de rekentoets kan op vele manieren. Veel scholen hebben een online module aangeschaft waarmee je kunt oefenen. Echter, de Samengevat rekenen vmbo of Samengevat rekenen vwo werken anders en zijn voor veel scholieren nog handiger. Je krijgt niet alleen de theorie op een korte en bondige manier uitgelegd, maar kunt ook alle onderwerpen oefenen. De Samengevat rekenen is zeer overzichtelijk en omvat precies wat jij moet weten en moet kunnen voor de rekentoets. Hiermee vormt de Samengevat rekenen de perfecte voorbereiding en vergroot jouw kans van slagen voor de rekentoets.


Samengevat rekenen vmbo (2F)

Heb je moeite met rekenen? Dan kan een Samengevat rekenen vmbo jou helpen bij het leren en oefenen. Rekenen is een belangrijke vaardigheid in het dagelijkse leven en ook op school wordt bij de rekentoets verwacht dat je goed kunt rekenen. Daarom is leren rekenen met een Samengevat boek voor iedereen belangrijk. De Samengevat is speciaal gemaakt voor de rekentoets die je op het vmbo moet halen. De lesstof wordt duidelijk en eenvoudig uitgelegd, waardoor de kans groter is dat je het snapt. Naast theorie worden er ook voorbeelden gegeven en kan je per hoofdstuk oefenopgaven maken en jezelf controleren met de antwoorden. De Samengevat rekenen is er dus voor iedere vmbo-scholier die de rekentoets moet halen en hiervoor goed wilt oefenen.

Samengevat rekenen havo/vwo (3F)

Voor alle havo en vwo scholieren is de Samengevat rekenen te koop. Met dit boekje leer je alle theorie van verschillende reken-onderwerpen die je moet kennen. Naast de theorie die erin wordt uitgelegd worden er duidelijke rekenvoorbeelden gegeven die de stof nog begrijpelijker en inzichtelijker maken. Tot slot kan je aan het eind van ieder hoofdstuk oefenen met rekenopgaven en jezelf controleren met de antwoorden. Op deze manier bereid je jezelf optimaal voor op de havo rekentoets of vwo rekentoets. De Samengevat rekenen havo/vwo is er immers speciaal voor gemaakt. Bij een verplichte rekentoets is het aanschaffen van een Samengevat rekenen dus van harte aan te bevelen, zeker voor iedereen die moeite heeft met rekenen.