VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel Biologie voor vmbo, havo en vwo

Doe jij eindexamen biologie? Voor een goede voorbereiding van dit eindexamen is een Examenbundel biologie te koop. Hierin worden alle mogelijke examenonderwerpen besproken en kan je per onderwerp oefenopgaven maken. Daarnaast kan je oude biologie examens oefenen. Je leert precies wat je voor het eindexamen biologie moet kunnen omdat de examenopgaven erg lijken op wat jij tijdens jouw eindexamen biologie kunt verwachten. Bovendien staat er uitleg bij de antwoorden, waardoor je de antwoorden op oefenvragen beter begrijpt en kunt leren van je fouten. Bestel de Biologie Examenbundel voor vwo, havo of vmbo voor een goed cijfer voor het eindexamen Biologie!


Examenbundel biologie vmbo

Goed voorbereid het vmbo of mavo examen biologie in gaan? Dat kan met de vmbo Examenbundel biologie, waarin je kunt oefenen met biologie examenopgaven. Alle examenonderwerpen komen aan bod zoals: cellen, bacteriën, milieu, het menselijk lichaam en erfelijkheid en evolutie. Oefen al deze biologie examen onderwerpen en weet wat je moet kunnen voor het mavo eindexamen biologie. Bestel jouw vmbo Examenbundel biologie mavo direct.

Biologie examenbundel havo

Weet jij ook niet waar je moet beginnen met leren voor het biologie examen havo? Dan kan een havo Examenbundel biologie jou helpen bij het leren voor dit eindexamen. Alle examenonderwerpen komen aan bod met oefenopgaven. Daarnaast kan je oefenexamens maken waardoor je precies weet hoe jij ervoor staat. Heb je nog moeite met erfelijkheid en DNA of vind je fotosynthese een lastig onderwerp? Dan kan je deze dingen uitgebreid oefenen met de examenbundel havo biologie. Ook het menselijk lichaam met alle orgaansystemen (bloedsomloop, vertering, nieren, hormonen, zintuigen en zenuwstelsel) en voortplanting komt aan bod, net als ecosystemen. Bestel de Examenbundel biologie havo en oefen deze voorwerpen zodat je perfect voorbereid aan het eindexamen biologie kunt beginnen!

Examenbundel vwo biologie

Voor alle vwo'ers met biologie als eindexamenvak is de examenbundel biologie een handig hulpmiddel. Het helpt jou namelijk met het oefenen van alle examenonderwerpen met behulp van examenopgaven en volledige oefenexamens biologie. Hierdoor kan je lastige onderwerpen extra oefenen totdat je het begrijpt en ben je optimaal voorbereid op het vwo eindexamen biologie. Leer van je fouten met de uitleg bij de antwoorden op de oefenopgaven. Zo weet je precies wat de examenmaker van jou als antwoord wil krijgen. Alle onderwerpen komen aan bod, van planten en milieu tot het menselijk lichaam met alle orgaansystemen (bloedsomloop, vertering, nieren, hormonen, zintuigen en zenuwstelsel) en voortplanting en celdeling. Schaf een vwo Examenbundel biologie aan en bereid je optimaal voor op het eindexamen vwo biologie.

Samengevat biologie

Naast de Examenbundels biologie zijn er ook biologie Samengevat boeken beschikbaar per schoolniveau. Hierin staat alle theorie overzichtelijk en kort samengevat per examenonderwerp met duidelijke voorbeelden. Door dit boekje te leren ben je perfect voorbereid op het eindexamen biologie. Het scheelt een hoop lange teksten uit schoolboeken te lezen, aangezien in de Samengevat Biologie alleen het noodzakelijke staat vermeld. Bestel de biologie Samengevat voor vwo, havo of vmbo als jij ook zo opziet tegen de vele informatie die je moet leren voor dit eindexamenvak.