VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel Wiskunde A, B en C voor vwo, havo en vmbo

De beste voorbereiding voor het eindexamen wiskunde is het oefenen van examenopgaven. En dat is precies waar de wiskunde Examenbundel voor is gemaakt. Oefen alle verschillende wiskunde onderwerpen met de Examenbundel wiskunde, welke voor alle niveau's beschikbaar is. Bijvoorbeeld de vmbo Examenbundel wiskunde. En voor havo en vwo zijn er Examenbundels wiskunde A en Wiskunde B examenbundels. Oefenen met een wiskunde Examenbundel is de beste voorbereiding voor het wiskunde eindexamen.

MAVO/VMBO Wiskunde:

Hoe overleef je het wiskunde eindexamen? Met een vmbo examenbundel wiskunde natuurlijk. Daarmee kan je wiskunde opgaven oefenen die je voor het examen wiskunde moet kennen. Alle soorten opgaven komen aan bod en niet alleen het antwoord maar alle stappen die jou tot het antwoord moeten leiden worden uitgelegd. Hierdoor snap je de opdrachten en uitwerkingen daarvan. Ook kan je oefenexamens maken om jezelf te toetsen en optimaal voor te bereiden. Dit komt uitstekend van pas voor het echte eindexamen Wiskunde VMBO. Voor iedere vmbo examenkandidaat is de Examenbundel wiskunde vmbo dus een absolute must!

HAVO Wiskunde:


Examenbundel Wiskunde A havo

Doe jij eindexamen wiskunde A en heb jij moeite met wiskunde of wil je extra goed oefenen voor een goed examencijfer? Dan is de aanschaf van de Examenbundel Wiskunde A havo een aanrader. Aangezien wiskunde tot de basisvakken behoort waarvoor je maximaal 1 onvoldoende mag halen is het streven naar een voldoende cijfer voor het eindexamen wiskunde extra belangrijk. Je bereid je optimaal voor door oefenopgaven te maken over alle verschillende examenonderwerpen. Je ontdekt welke onderdelen je nog lastig vindt en extra moet oefenen. De oefeningen zijn exact gemaakt om jou voor te bereiden op wat jij precies moet weten en moet kunnen voor het havo examen wiskunde. In de wiskunde havo Examenbundel staat niet alleen het antwoord op een opdracht, maar ook uitleg hoe jij tot dit antwoord moet komen. Hierdoor leer je de opdrachten echt begrijpen en vergroot je je kans op slagen voor het wiskunde A examen met een Examenbundel wiskunde A havo.

Examenbundel Wiskunde B havo

Heb jij voor Wiskunde B gekozen en doe je dus eindexamen in dit lastige vak? Dan is goed oefenen de belangrijkste voorbereiding voor het eindexamen. Veel oefenopgaven maken. Je wiskunde schoolboek is daar echter niet geschikt voor omdat het zeer veel opgaven omvat en de opgaven zijn vaak niet vergelijkbaar met een examenopgave. Hierdoor is het oefenen uit je wiskunde schoolboek niet voldoende om het het wiskunde B examen te halen. Van een Examenbundel Wiskunde B havo heb je wel heel veel profijt omdat deze speciaal gemaakt is om jou optimaal voor te bereiden op het examen. Oefen met examenopgaven over alle examenonderwerpen en krijg uitleg over de uitwerking van de antwoorden ervan (iets wat in veel schoolboeken niet wordt uitgelegd). Maak ook oefenexamens om te wennen aan het eindexamen Wiskunde B. Bestel jouw Examenbundel Wiskunde B havo direct en begin net als veel medescholieren aan een goede voorbereiding op het havo wiskunde B eindexamen.

VWO Wiskunde:


Examenbundel Wiskunde A vwo

Heb jij geen wiskundeknobbel maar moet je wel eindexamen wiskunde A doen? Dan vergt dit examen veel oefenen. Om de voorbereiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het kopen van een Wiskunde A examenbundel voor VWO een zeer verstandige keuze. De Examenbundel is immers gemaakt om jou exact op het examen voor te bereiden. Door het maken van de oefenopgaven weet je dus precies wat je op het vwo eindexamen wiskunde A kunt verwachten. Statistiek, algebra, formules en kansberekening, het komt allemaal aan bod in de Wiskunde A Examenbundel. Bestel de examenbundel en begin meteen met oefenen voor het eindexamen Wiskunde A vwo.

Examenbundel Wiskunde B vwo

Het eindexamen wiskunde B voor vwo is altijd lastig. Vandaar moet je jezelf goed voorbereiden op dit examen. Je kunt je schoolboeken erbij pakken en alle hoofdstukken nogmaals doorspitten en alle oefenopgaven maken, maar dit is een haast onmogelijke opgave. Bovendien zijn de opdrachten niet speciaal gericht op het eindexamen wiskunde B. Als je wilt weten wat de examenmakers van jou verwachten op het vwo eindexamen wiskunde B dan moet je oefenen met examenopgaven uit een Examenbundel Wiskunde B vwo. Naast het oefenen van alle examenonderwerpen (en die komen niet volledig overeen met alle onderwerpen in de schoolboeken) krijg je duidelijke uitleg bij de uitwerkingen van de opgaven. Tevens kan je oefenexamens maken om goede verwachtingen van het examen te kunnen maken. Voor iedereen met het wiskunde B eindexamen is de aanschaf van een wiskunde B examenbundel van harte aan te bevelen. Bestel de vwo Examenbundel Wiskunde B direct en verzeker jezelf van een goede voorbereiding op het eindexamen Wiskunde B vwo.

Examenbundel Wiskunde C vwo

Er is tegenwoordig zelfs een Examenbundel Wiskunde C vwo beschikbaar. Het vak wiskunde C bestaat inmiddels al een tijdje en met de komst van de Examenbundel Wiskunde C kunnen eindexamenkandidaten met dit vak zich ook goed voorbereiden op het eindexamen. Zeker als je veel moeite hebt met wiskunde is de hulp van een examenbundel gewenst. Door op een andere manier te oefenen met de wiskunde opgaven bestaat er een kans dat het kwartje valt. De begeleiding van een examenbundel is speciaal gericht op jouw situatie, waardoor je zult merken dat een Examenbundel Wiskunde C precies is wat je nodig hebt voor het eindexamen wiskunde C!

Samengevat Wiskunde

Naast de Examenbundels Wiskunde zijn er ook Samengevat boeken beschikbaar waarin alle theorie nog eens kort en bondig wordt uitgelegd. Voor iedereen die wiskunde lastig vindt is het zeker een aanrader om naast een Examenbundel Wiskunde ook een Samengevat wiskunde te kopen. Lees de verschillende examenonderwerpen nogmaals door, met duidelijke uitleg, goede voorbeelden en plaatjes. Hierdoor kan je zelfs de lastige wiskundige zaken ineens begrijpen. Bestel een Samengevat Wiskunde voor jouw niveau en begin een optimale voorbereiding op het eindexamen wiskunde.