VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Zelfstudie met Examenbundels vanwege Corona-virus

Hoe bereid je jezelf voor op de eindexamens 2020 als scholen gesloten worden? De pandemie van het SARS-CoV-2, beter bekend als het Corona-virus, houdt de hele wereld in zijn greep. De gevolgen zijn voor iedereen merkbaar en ontwrichten de maatschappij. In verschillende landen worden scholen en universiteiten gesloten of is er een volledige lockdown van kracht. Tegelijkertijd naderen de eindexamens, een spannende tijd. Het virus en de maatregelen brengen de examens en de voorbereiding ervan in gevaar. Het is hierdoor nog extra belangrijk om jezelf thuis goed voor te bereiden op de eindexamens. Geen paniek! Hoe je dat het beste kunt doen vertellen we je hier. Bijvoorbeeld door het gebruik van Examenbundels 2020.

Middelbare scholen gesloten

Als middelbare scholen gesloten worden door het schoolbestuur of in opdracht van de overheid, moeten er alternatieve maatregelen getroffen worden om examenkandidaten te begeleiden. Dit kan op verschillende manieren. Misschien organiseert jouw school online-lessen middels video-conferenties of via een ander digitaal platform, waardoor begeleiding op afstand mogelijk is. Welke maatregelen er ook worden getroffen, je bent meer op jezelf aangewezen in aanloop naar de examens.

Gebruik Examenbundels wegens Coronavirus

Het gebruik van Examenbundels wordt altijd aanbevolen, maar gezien de huidige omstandigheden zullen deze nog beter van pas komen. Met examenbundels kan je jezelf optimaal voorbereiden op examenopgaven. Met examenbundels kan je niet alleen oefenen met oude examens, maar ook uitleg bij verschillende typen opgaves en uitleg bij antwoorden. De uitwerking verloopt stap-voor-stap zodat je iedere berekening kunt volgen en inzicht krijgt in de oplossing van de vraag.
Examenbundels 2019-2020 zijn beschikbaar voor alle eindexamenvakken voor zowel VMBO, HAVO en VWO. Deze onvoorziene omstandigheden vereisen deze investering. Bestel ze direct en ze zullen het geld meer dan waard zijn door jouw slagingskans te vergroten.

Samengevat boeken voor uitleg theorie

Als je docent nu geen uitleg kan geven, zijn er gelukkig Samengevat boeken beschikbaar voor alle schoolvakken. Samengevat boeken zijn zoals de naam al zegt samenvattingen van alle theorie die je moet kennen voor het eindexamen. Dit is op een duidelijke, overzichtelijke en bondige manier samengevat. Hierdoor kan je efficiënt alle stof tot je nemen, zonder alle uitgebreide schoolboeken door te spitten. Hiermee bespaar je tijd. Tevens leert de ervaring dat scholieren de uitleg in de samengevat boeken beter begrijpen. Met voorbeelden en afbeeldingen worden alle onderwerpen inzichtelijk. Het samengevat boek is hiermee een welkome aanvulling op de examenbundel.
Bestel jouw Samengevat boeken voor jouw examenvakken direct en bereid je optimaal voor op het eindexamen 2020.