VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Eindexamen antwoorden

Benieuwd naar de eindexamen antwoorden? Je kunt je eindexamen nakijken met de antwoorden eindexamens vwo, antwoorden eindexamens havo en de antwoorden eindexamens vmbo. Van alle eindexamenvakken zijn de antwoorden openbaar beschikbaar in de correctievoorschriften eindexamens. Dit kan je doen voor zowel het nakijken van je eindexamen 2018 als het nakijken van eindexamen oefenopgaven van eindexamens van de afgelopen jaren.

Oude eindexamen antwoorden

Bekijk via deze site de eindexamen antwoorden per examenvak van de afgelopen examenjaren.

Antwoorden eindexamen 2018

Antwoorden eindexamen vwo

Bekijk de vwo eindexamen antwoorden van de afgelopen eindexamens. Bijvoorbeeld de antwoorden eindexamens vwo 2017 of eindexamen antwoorden vwo 2016 en eindexamen antwoorden 2015. Als de antwoorden examens vwo 2018 beschikbaar zijn kan je deze ook bekijken.

Antwoorden eindexamen havo

Havo eindexamen antwoorden nakijken? Bekijk de antwoorden van het eindexamen havo 2018 en alle voorgaande havo eindexamenjaren. Leer welke onderwerpen je goed kent en welke onderwerpen nog aandacht behoeven bij de voorbereiding van jouw eindexamen. Leer daarnaast wat de examenmakers van jou als examenkandidaat verwachten.

Antwoorden eindexamen vmbo

Vmbo examenantwoorden kan je vinden in de vmbo correctievoorschriften eindexamens. Bekijk je oefenexamens van afgelopen jaren na om te weten hoe je ervoor staat en op welk cijfer je kunt rekenen bij het vmbo eindexamen. Daarnaast kan je veel leren van de examenantwoorden.

Examencijfer berekenen

Wil je je eindexamencijfer berekenen? Bij de eindexamens wordt gewerkt met zogenaamde N-termen. Dit zijn de correcties waarmee gewerkt word en de cesuur berekend wordt. Deze heb je dus nodig om het eindexamencijfer exact te berekenen. Deze eindexamencijfers kan je vinden via de volgende link: examencijfers.