VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Oude examenbundels gebruiken

Kan je ook nog oude examenbundels van voorgaande jaren gebruiken? Heb je oude examenbundels van jouw oudere broer of zus? Of kan je oude examenbundels van iemand lenen? Dan heb je mazzel, want het is soms mogelijk om ook oude examenbundels te gebruiken bij het voorbereiden van jouw eindexamens. Daarnaast kan je ervoor kiezen om tweedehands examenbundels te kopen om zo goedkoop mogelijk te zorgen voor een perfecte voorbereiding. Als je kiest voor tweedehands examenbundels kan je voor meer examenvakken een examenbundel kopen.

Oude examenbundels gebruiken

Soms is het mogelijk om oude examenbundels van voorgaande jaren te gebruiken. Bij veel examenvakken blijft de examenstof hetzelfde voor meerdere jaren. Het is wel belangrijk om rekening te houden met mogelijke wijzigingen in onderwerpen die je moet kennen voor het examen. Het kan verstandig zijn om voor sommige examenvakken een nieuwe examenbundel te kopen, terwijl je bij andere vakken ook prima uit kunt komen met een oude Examenbundel. Bestel oude examenbundels in onze webshop.

Oude Samengevat gebruiken 

Oude Samengevat boeken gebruiken is zeker mogelijk omdat niet ieder schooljaar nieuwe Samengevat boeken gemaakt worden. De inhoud ervan verandert immers niet over de jaren. Het is dus handig als je een Samengevat kunt lenen van iemand anders. Mocht je niemand kennen die jou een Samengevat wilt lenen dan kan je er ook voor kiezen om tweedehands Samengevat boeken te kopen. Dat kan ook voordelig, veilig en snel via onze webshop. Combineer je bestelling van tweedehands boeken met nieuwe Samengevat boeken en zorg voor een compleet boekenpakket voor jouw eindexamens.

Tweedehands examenbundels kopen

Als je nog geen oude examenbundels in huis hebt kan je tweedehands examenbundels kopen. Veel scholieren kopen voor sommige vakken nieuwe examenbundels en voor andere examens weer goedkopere tweedehands examenbundels. Hiermee heb je voor al jouw eindexamenvakken examenbundels om je zo goed mogelijk voor te bereiden, maar dan voor een zo laag mogelijke prijs.

Tweedehands Samengevat kopen

Wil je goedkope Samengevat boeken kopen? Koop tweedehands Samengevat boeken voor mavo, havo of vwo en bespaar veel geld op de voorbereiding van jouw eindexamens. Wij hebben van bijna alle Samengevat boeken tweedehands exemplaren beschikbaar, waardoor jij nog goedkoper uit bent. Dit kan oplopen tot vele tientallen euro's op de bestelling van examenbundels voor jouw examenvakken.