VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Faalangst voor de eindexamens

Vindt jij de eindexamen ook zo spannend? Je bent niet de enige. De eindexamens zijn een spannende tijd. Je kunt hier best onzeker over zijn. Misschien heb je wel faalangst Wat kan ik van de eindexamens verwachten? Hoe bereid ik me voor? Zal ik wel slagen? Wat als ik een black-out krijg? Hoe moet ik al die examens tegelijk leren? Hoe gaan die eindexamens precies? Wat als ik een onvoldoende haal? De angsten die je kunt voelen voor het eindexamen zijn niet raar. Zorg ervoor dat je jouw angsten ombuigt in positieve energie. Daarbij helpt het al veel door jezelf goed voor te bereiden op de examentijd. Als je weet hoe de eindexamens in zijn werk gaan en weet wat je kunt verwachten op de examens dan ga je zelfverzekerd en vol goede moed de eindexamenperiode in. Wij helpen iedere zenuwachtige examenkandidaat!

Wat zijn jouw angsten?

Ben je bang om te falen? Of heb je andere angsten voor het eindexamen? Kan je de angsten specifiek benoemen of vind je de eindexamens als geheel eng? Als je een specifieke angst hebt, dan kan je gericht daarop gaan werken om de angst te verminderen. Misschien is de angst niet terecht. Meestal is er onderliggend een gebrek aan zelfvertrouwen.

Gebrek aan zelfvertrouwen

Heb je weinig vertrouwen in een succesvolle afloop van het eindexamen? Vraag je je af of je zult slagen? Faalangst is een uiting van weinig zelfvertrouwen. Gelukkig kan je jouw zelfvertrouwen verbeteren. Dit maakt stressvolle gebeurtenissen zoals examens een stuk eenvoudiger te overwinnen. Het is namelijk zonde om zo erg tegen de eindexamens op te zien. Wanneer je weer in jezelf gelooft zal het afleggen van de examens makkelijker gaan.

Je examen-angsten wegnemen

Hoe kan je de angst voor de examens wegnemen of in ieder geval verminderen zodat het geen belemmering meer vormt? Veel angsten bij examenkandidaten komen voort uit onzekerheid en omdat ze niet weten wat te verwachten. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van hoe de examens in zijn werk gaan. Lees goed wanneer zijn de eindexamens? Wanneer heb je welk examen? Naar welke examens kijk je het tegen meeste op? Wanneer vinden de examens plaats die je het aller lastigst vindt? Bereid je goed voor op alle examens en bereid je nog beter voor op lastige eindexamens.

Goede voorbereiding examens

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt voor iedere eindexamenkandidaat. Iedereen moet veel leren en voor bijna iedereen is het de eerste keer dat ze eindexamen doen. Maar mocht jij nou extra zenuwachtig zijn dan kan een extra goede voorbereiding jou helpen om er zeker van te zijn dat je de eindexamens goed gaat maken. Op tijd beginnen is daarbij belangrijk. Maar misschien kom je in tijdnood, bijvoorbeeld omdat je ook nog schoolexamens of tentamens moet maken. Dan is het natuurlijk nog belangrijker om efficiënt met je tijd om te gaan. Sommige studenten kiezen voor een examentraining of examencursus. Maar helaas kan je die vaak niet in meerdere examenvakken volgen. Dat kost immers veel tijd en is overigens ook zeer prijzig. Maar als je wel wat hulp kunt gebruiken bij meerdere examenvakken dan is het kopen van Examenbundels en Samengevat boeken een goed idee. Bestel Examenbundels of koop Samengevat boeken voor al jouw lastige eindexamenvakken.

Examen Survivalgids

Ben je nog wat onzeker of angstig voor de examens? Dan is er speciaal voor jou de Examen Survivalgids. Dit handige boekje is handig voor iedere examenkandidaat. Hierin staat alles wat jij moet weten voor aanvang van de examens. In de survivalgids staan volop tips hoe jij het examenjaar doorkomt. Hoe plan je? Hoe ziet het examenjaar eruit? Hoe worden de examencijfers bepaald? Hoe verlopen de examens? Hoe zit het met extra tijd tijdens de examens bij bijvoorbeeld dyslexie? Bestel dit handige boek en wees goed voorbereid om jouw kans op een succesvolle examenperiode te vergroten!