VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Goede voornemens voor 2018!

Ook namens ons een gelukkig en voorspoedig 2018 gewenst! Slagen voor het eindexamen zal één van jouw goede voornemens voor 2018 zijn. Met de eindexamens die over een paar maanden al beginnen wordt het een spannend jaar. Niet alleen de eindexamens maar ook alle stappen die je na het succesvol afronden van jouw middelbare schooltijd zal zetten. Om deze wensen uit te laten komen helpen wij jou ook in 2018 weer om de examentijd door te komen en te slagen voor het eindexamen 2018!

Over het eindexamen 2018

Het wordt een spannend jaar met onder andere de eindexamens 2018. Zoals je weet is een goede voorbereiding het halve werk. Daarom helpen wij ieder jaar vele duizenden scholieren om zich goed voor te bereiden op de examens en dus om te slagen voor de eindexamens. Op school worden jullie hier jarenlang op voorbereid, maar toch kan je het gevoel hebben er niet goed op voorbereid te zijn. De maanden voor het eindexamen moet er dus nog veel gebeuren bij veel scholieren. Veel scholieren missen een specifieke voorbereiding voor de eindexamens. Hierdoor zijn er veel examencursussen in het leven geroepen om hierop in te spelen. Ook wij willen het jou makkelijker maken tijdens de examens en tijdens de voorbereiding ervan. Wij geloven dat jij het zelf moet kunnen, maar specifieke hulp daarbij is natuurlijk altijd handig. Hulp bij de examens bieden wij in twee vormen: het oefenen van examenopgaven uit oude examens met de Examenbundels 2018. Met uitleg bij de uitwerkingen van deze examenopdrachten begin je eindelijk te snappen wat de examenmakers precies van jou willen weten. Daarnaast helpen wij jou op weg bij het leren van alle examenstof door middel van de Samengevat 2018 boeken. Hierin staat alle theorie die jij voor het examen moet kennen samengevat. Dit scheelt heel veel tijd in de voorbereiding, waardoor je niet in tijdnood komt en je onderdelen kunt herhalen en jezelf in lastige onderwerpen kunt verdiepen. Naast dat het efficiënt is staat alle theorie handig uitgelegd, waardoor je lastige onderwerpen eindelijk leert te begrijpen zo vlak voor de examens. Met duidelijke en korte uitleg van alleen die dingen die je echt moet kennen voor het examen weet jij straks alles over alle examenonderwerpen die in de examenopgaven aan bod komen. Dus weg met al die schoolboeken en met één dun Samengevat boek per examenvak ben jij volledig op de hoogte voor je examens. Bestel de Examenbundels en Samengevat boeken van 2018 direct voor een geslaagd 2018.

Slagen voor het eindexamen 2018

Wil je slagen voor het eindexamen 2018? Dan zal je in de weken voorafgaand aan de examens hard moeten werken. Vele uren studeren, leren en oefenopgaven maken. Maar door dit harde werken zal je uiteindelijk je eindexamen behalen en met een diploma van de middelbare school kunnen gaan. Bestel je Examenbundels en Samengevat boeken dus zo snel mogelijk om je goed voor te bereiden op de examens. Haal de Examenbundels 2018 zo snel mogelijk in huis!