VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Must-have Examenbundels 2017-2018

Welke Examenbundels zijn absolute must-haves voor eindexamenkandidaten voor het eindexamen 2017-2018? Hier vertellen we welke Examenbundels jij echt moet hebben voor een geslaagd eindexamen. Bestel deze onmisbare Examenbundels 2017-2018 meteen in onze webshop en bereid je optimaal voor op alle moeilijke eindexamenvakken door oude examenopgaven te oefenen, de uitleg te lezen en uitwerkingen te bekijken.

Welke Examenbundels jij nodig hebt om te slagen voor het eindexamen 2017-2018 hangt natuurlijk af van welk schoolniveau je doet en in welke vakken je examen gaat doen. Sommige andere eindexamens doet iedere middelbare schoolleerling, waardoor de Examenbundels van sommige voor iedereen geschikt is.

Deze vmbo-examenbundels moet je hebben

Voor alle vmbo scholieren of mavo leerlingen zijn er een paar vmbo examenbundels die je echt moet hebben. Zoals bijvoorbeeld de vmbo Examenbundel Nederlands 2017-2018. Iedere vmbo scholier doet immers eindexamen Nederlands. Om te slagen heb je een goed examencijfer nodig voor Nederlands. Om goed te oefenen is het dus aan te raden om de mavo Nederlands Examenbundel 2017-2018 te kopen. Ook de vmbo Wiskunde Examenbundel is voor iedereen nuttig. Je kunt goed met de wiskunde-opgaven oefenen, zodat je precies weet wat je op het mavo examen wiskunde kunt verwachten. Naast deze populaire examenbundels zijn er nog veel meer mavo examenbundels te koop.

Deze havo-examenbundels moet iedere havist hebben

Voor alle havo scholieren die eindexamen 2017-2018 doen zijn er een aantal havo Examenbundels een absolute aanrader. De havo Nederlands Examenbundel 2017-2018 is voor iedereen geschikt om zich goed voor te bereiden op dit lastige en belangrijke eindexamen. Zeker omdat Nederlands een vak is waar veel oefenen belangrijk is en het behalen van een goed cijfer een vereiste is om te slagen. Naast de examenbundel Nederlands is ook de havo Examenbundel Engels een populaire examenbundel onder havo scholieren. Als je moeite hebt met het eindexamen Engels kan je met de Examenbundel havo Engels 2017-2018 veel Engelse teksten oefenen, zodat je getraind wordt in het maken van dit examen. Voor de verschillende Wiskunde-vakken zijn er verschillende havo wiskunde examenbundels beschikbaar. Bestel afhankelijk van welke wiskunde jij volgt de havo Examenbundel Wiskunde A of havo Examenbundel Wiskunde B. Natuurlijk zijn er ook voor alle andere havo examenvakken allemaal examenbundels te bestellen. Bekijk ze direct en bestel ze om goede eindexamencijfers te halen voor alle havo eindexamens!

Deze vwo-examenbundels zijn een absolute must-have

Je wilt natuurlijk zo hoog mogelijke cijfers voor het eindexamen, maar allereerst wil je natuurlijk gewoon slagen. Daarvoor zijn er voor alle vwo eindexamenkandidaten enkele examenbundels 2017-2018 te koop die je echt moet hebben voor een geslaagd examenjaar. De Examenbundel Nederlands vwo 2017-2018 is één van die examenbundels die iedere vwo'er kan gebruiken. Het is belangrijk om het vwo examen Nederlands goed door te komen. Behalve dat er ieder jaar weer veel om te doen is, is het ook een van de basisvakken waar een goed cijfer verplicht is. Daarom is het verstandig om veel met examenteksten te oefenen en op die manier te leren hoe je deze opgaven moet maken. Zo weet je op het examen Nederlands precies welk antwoord ze van jou verwachten. Ook de vwo examenbundels wiskunde, waarbij er keuze is tussen de vwo Wiskunde A Examenbundel 2017-2018, de Wiskunde B Examenbundel vwo 2017-2018 en ook de Wiskunde C vwo Examenbundel 2017-2018 zijn voor iedere vwo-scholier aan te raden om te kopen. Dit is bij uitstek een vak waar je veel moet oefenen met oude examenopgaven, zodat je precies weet wat voor examenopgaven je kunt verwachten. Alle overige vwo examenvakken hebben ook een eigen examenbundel, dus bestel afhankelijk van jouw vakkenpakket alle andere vwo examenbundels 2017-2018 voor jouw eindexamenjaar en vergroot met de perfecte voorbereiding jouw kans om dit jaar te slagen!