VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Nieuwe Samengevat boeken 2017-2018

Doe jij eindexamen in schooljaar 2017-2018 en zie jij ook zo op tegen alles wat je voor de examens moet leren? Hoe kan je nou alle relevante theorie leren uit die stapel schoolboeken? Het is onmogelijk om alles nogmaals te lezen, laat staan te onthouden. Juist daarom zijn er Samengevat 2017-2018 boeken om jou te helpen bij het leren van de theorie voor de eindexamens 2017-2018. In de vmbo samengevat 2017-2018 staat alle theorie kort en bondig in één boekje per examenvak. Voor examenkandidaten zijn er ook havo samengevat 2017-2018 boeken met duidelijke uitleg over alle examenonderwerpen. Voor vwo-scholieren zijn er vwo samengevat 2017-2018 voor een geslaagd eindexamen 2017-2018. Bestel snel samengevat boeken 2017-2018 en leer alles wat je moet weten voor jouw examen!

VMBO Samengevat 2017-2018

Voor de vmbo examens of het mavo eindexamen is alle informatie handig voor jou samengevat in één enkel boekje per examenvak. Je koopt dus gewoon een samengevat voor ieder eindexamenvak waar je tegenop ziet of nog wat hulp bij kunt gebruiken. Dit jaar zijn er weer verschillende vmbo-samengevat boeken beschikbaar die jou door je eindexamens loodsen. Voor verschillende vmbo eindexamenvakken is een samengevat boek beschikbaar met alle theorie samengevat. Hierdoor weet je precies wat je moet leren met een handzaam boekje, waarin alles overzichtelijk staat samengevat. Bestel jouw vmbo geschiedenis samengevat of vmbo biologie samengevat boek snel in onze webshop voor een aantrekkelijke prijs!

HAVO Samengevat 2017-2018

Doe je havo eindexamen 2017-2018? Dan kan jij wel wat hulp gebruiken met het leren van alle theorie. Hiervoor zijn dit jaar ook weer havo samengevat boeken te koop. Schaf samengevat boeken aan voor al jouw examenvakken en lees hierin overzichtelijk, kort en bondig alles wat je voor het examen moet kennen. Duidelijk en kort uitgelegd met handige illustraties, waardoor je efficiënt kunt leren voor jouw eindexamens. Er zijn voor alle havo eindexamenvakken samengevat boeken beschikbaar. Zoals de havo samengevat scheikunde en havo economie samengevat of havo samengevat M&O. Bestel ze direct en begin aan een efficiënte, snelle maar goede voorbereiding van je havo eindexamens 2018.

VWO Samengevat 2017-2018

Vwo samengevat boeken bestellen is aan te raden voor iedere vwo eindexamenkandidaat 2018. Aangezien jouw vwo eindexamens veel informatie uit verschillende boeken omvat is het kopen van een samengevat boek voor iedere examenvak verstandig. Naast het feit dat hetgeen je moet weten allemaal duidelijk is uitgelegd in één overzichtelijk boekje per vak, is dit ook zeer kort en bondig gedaan. Hierdoor is het niet nodig om nog alle lesboeken uit voorgaande jaren na te slaan, maar ben je met een samengevat boek direct op de hoogte van alle leerstof voor het examen. Dit maakt de voorbereiding zeer efficiënt. Mocht je in tijd tekort komen met de voorbereiding, dan is het kopen van vwo samengevat boeken aan te bevelen. Bestel jouw vwo samengevat 2017-2018 boeken direct via onze webshop en begin voorspoedig aan jouw vwo eindexamens en vergroot jouw kans op slagen. Bijvoorbeeld de vwo samengevat Natuurkunde of Samengevat vwo Wiskunde en vwo samengevat Aardrijkskunde.

Koop bij bol.com