VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundels kopen

Wil jij ook in een keer slagen voor het eindexamen van vmbo/mavo, havo of vwo in 2017-2018? Het is voor bijna alle scholieren een flinke opgave. Je kunt er dus wel wat hulp bij gebruiken. Een Examenbundel kopen is een goede eerste stap om te slagen voor het eindexamen. Als je een Examenbundel bestelt kan je beginnen met een goede voorbereiding. Naast een Examenbundel aanschaffen is een Samengevat kopen ook verstandig als je het eindexamen 2017-2018 gaat afleggen. Voor alle vwo eindexamenvakken zijn er vwo Examenbundels te koop, voor eindexamenkandidaten havo zijn examenbundels 2017-2018 te bestellen en alle vmbo of mavo scholieren kunnen een vmbo examenbundel kopen.

Examenbundel kopen

Goedkope Examenbundels kopen om te slagen voor het eindexamen? Je kunt op onze website alle Examenbundels kopen. Voor alle schoolniveau's hebben wij Examenbundels te koop. De nieuwe Examenbundels 2017-2018 bestellen kan snel, gemakkelijk, waardoor je een voorspoedige voorbereiding voor de eindexamens kunt starten. De Examenbundels kosten slechts €15,- waardoor je voor meerdere vakken een examenbundel kunt kopen. Daarnaast zijn er tweedehands Examenbundels te koop via oud examenkandidaten die hun examenbundels tweedehands verkopen. Bekijk alle mavo Examenbundels om een geschikte examenbundel te vinden. Alle havo scholieren vinden voor al hun examenvakken een havo Examenbundel 2017-2018. Vwo'ers kopen vwo Examenbundels voor een geslaagd examen in onze webshop. Bestel Examenbundels 2017-2018 direct en begin aan een perfecte voorbereiding voor de eindexamens 2017-2018!

Samengevat bestellen

Wil je direct een Samengevat bestellen voor één of meerdere eindexamenvakken? Kies uit ons ruime assortiment Samengevat boeken voor alle mavo, havo en vwo examenvakken. Deze zijn via onze site voor een voordelige prijs te koop. Een Samengevat boek kost slecht €11,75. Hierdoor kan je je goed voorbereiden op alle examenvakken zonder dat dit veel geld kost. Het is immers vele malen goedkoper dan een examentraining! Naast nieuwe Samengevat boeken aanschaffen, kan je er ook voor kiezen om tweedehands Samengevat te kopen. Wij bieden een divers aantal tweedehands Samengevat boeken te koop via scholieren die hier vorig jaar gebruik van hebben gemaakt. Nadien kan jij ook jouw Samengevat boeken weer makkelijk tweedehands verkopen. Bestel een Samengevat voor al jouw examenvakken en vergroot jou kans van slagen.

Tweedehands Examenbundels te koop

Wil je een zo goedkoop mogelijke voorbereiding op jouw eindexamens? Of wil je voor zo veel mogelijk examenvakken een Examenbundel of Samengevat kopen? Dan is het verstandig om te kiezen voor tweedehands Examenbundels en tweedehands Samengevat. Door ook een paar gebruikte examenbundel boeken extra goedkoop aan te schaffen bespaar je kosten en kan je voor nog meer vakken een examenbundel kopen. Hierdoor heb je een goede voorbereiding, zonder dat dit veel geld kost. Bovendien is het kopen van examenbundels alsnog vele malen goedkoper dan een examentraining. Daarnaast kan je voor alle vakken een examenbundel kopen, terwijl het volgen van een examentraining niet in alle vakken veelal mogelijk is. Bekijk snel het aanbod tweedehands Examenbundels en gebruikte Samengevat boeken en bestel ze direct extra voordelig!

Examenbundels bestellen met korting

De Examenbundels 2017-2018 en Samengevat 2017-2018 zijn altijd en overal voor dezelfde lage prijs beschikbaar. Een Examenbundel kost €15 en een Samengevat slechts €11,75. Ze zijn dus zeker het kopen waard om in één keer te slagen voor het eindexamen. Soms hebben wij echter examenbundel kortingsacties. Dan kan je nog goedkoper een examenbundel kopen. Deze acties vindt je op onze website. Examenbundel kortingscodes zijn buiten deze kortingsperiodes niet beschikbaar.