VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Uitslag eindexamens 2018

De uitslag van het eindexamen 2018 zal bekend gemaakt worden op woensdag 13 juni. Hopelijk ontvang ook jij op die dag een positief bericht van jouw school. 13 juni 2018 belooft dus weer een spannende dag te worden voor alle eindexamenkandidaten! Je zult daarna jouw examencijfers ontvangen van jouw middelbare school. Op een later moment zal ook de diploma-uitreiking plaatsvinden.

Eindexamenuitslag 2018

Op woensdag 13 juni 2018 worden de uitslagen eindexamens 2018 bekend gemaakt door het College voor Toetsing en Examens. In de ochtend worden de normen (zogenaamde N-termen) voor alle examenvakken bekend gemaakt, waarna de school jouw cijfers voor de verschillende examens kan berekenen. De eindexamenuitslag per examenvak kan je dan ook zelf vinden op de website van examenblad.

Geslaagd voor eindexamens 2018

Samen met de door jou behaalde cijfers voor schoolexamens zullen de eindcijfers berekend worden. Als je op basis van deze cijferlijst aan de examennorm voldaan hebt ben je geslaagd voor het eindexamen 2018. De meeste middelbare scholen brengen jou op die dag van de examenuitslag op de hoogte via de telefoon of via een mail. Als je geslaagd bent voor het eindexamen dan ben je dus klaar met de middelbare school en is het tijd om de vlag uit te hangen met je schooltas eraan!

Gezakt voor eindexamens 2018

Mocht je helaas niet geslaagd zijn, maar nog wel kunnen slagen met een herkansing, dan zal je dit moeten doen tijdens het tweede tijdvak. De herkansingen van de eindexamens 2018 vinden plaats vanaf maandag 18 juni, waardoor je nog een paar dagen de tijd hebt om te leren voor het herexamen. Het komt er nu echt op aan! Je hebt gelukkig maar één examenvak waar je je op moet concentreren. Soms heb je keuze tussen verschillende examenvakken, waarbij je een slimme keuze moet maken welk vak te herkansen. Vervolgens moet je voor dit vak nog enkele dagen hard leren. Soms krijg je hulp vanuit school, bijvoorbeeld van de leraar van dit examenvak. Thuis kan je echter ook nog hard studeren, bijvoorbeeld met een examenbundel. Het is aan te raden, zeker vanwege de beperkte tijd die je hebt voor het voorbereiden om zowel een Examenbundel als Samengevat te kopen voor dit eindexamenvak, mocht je deze nog niet in je bezit hebben.

Uitslag eindexamens 2018 tweede tijdvak

 De uitslag van de herexamens 2018 is op vrijdag 29 juni.