VMBO - examenbundels en samengevat

HAVO - examenbundels en samengevat

VWO - examenbundels en samengevat

Bestel jouw Examenbundels 2016-2017

Alles voor een geslaagd eindexamen

Gratis verzending vanaf €20,-  |  30 dagen bedenktijd  |  Vandaag besteld, morgen in huis  |  Veilig betalen
×

Examenbundels bestellen

Alle voordelen van examenbundels bestellen op een rij:
Stapelkorting: 10% bij 2 boeken en 15% bij 3+ boeken!
Volledig assortiment Examenbundels
Ook tweedehands Examenbundels
Examenbundels €15,50 & Samengevat €13
Gratis verzending boven €20,-
Vandaag besteld, morgen in huis
Uitstekende service van bol.com

Bestel examenbundels direct samen met jouw andere aankopen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Examenbundel app voor op je telefoon

De uitgeverij van Examenbundel en Samengevat heeft een nieuwe app voor op jouw smartphone gemaakt met handige info over de centrale examens. Kies de app voor jouw niveau: vwo, havo of vmbo en bekijk info, tips en oefen je examens, waar je ook bent. De app is beschikbaar voor Android en voor de iPhone.
Doe een kort examen per vak om jouw huidige kennis te testen over uiteenlopende onderwerpen van het vak naar keuze. Zo kan je als je even niets te doen hebt je kennis testen en weten of het misschien toch verstandig is om een examenbundel en samengevat te kopen voor dat vak. Als je die nog niet hebt natuurlijk.
Verder staat er een handig examenrooster in met alle vakken van jouw niveau. Je ziet zo welke dagen je welk examen hebt en hoe laat. Daarnaast weet je dus ook welke dagen jij geen examen hebt en de hele dag in je examenbundel kan doorbrengen.

Het is een handige app van Thieme Meulenhoff met maar enkele functies. Download hem gratis in de Android market of de app-store. Wil je jezelf echt gaan voorbereiden op het examen? Koop dan een examenbundel en samengevat om zo met genoeg kennis, ervaring en inzicht het examen in te gaan. Vergroot je kans van slagen op een goedkope manier. Bestel jouw examenbundel in onze webshop.